«Porsche» sarūpē «Dacia» lielisku reklāmas iespēju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pat, ja «Dacia» ražotāji vēlētos, viņi diez vai spētu dabūt labāku pašreklāmu, kā to piedāvāja nelielais misēklis, kas notika «Porsche Macan» preses pasākuma laikā Marokā, vēsta «Carscoops».

Preses pasākuma laikā, kurā «Porsche» demonstrēja sava jaunākā apvidus auto spējas, luksusa klases džips «Macan» pēkšņi vairs nevarēja izkustēties ne no vietas. Tuvākais auto, kas «Porschre» spēkratu varētu izkustināt, izrādījās «Dacia Duster». Glābšanas operācija, protams, norisinājās pieaicināto mediju pārstāvju priekšā.

Tāpēc mikroblogošanas vietnē «Twitter» jau ātri vien parādījās pirmie attēli. «Car Magazine» žurnālists Gevins Grīns, ievietoja fotogrāfiju ar komentāru: ««Porsche Macan» iestrēdzis Marokas neceļos, palīgā ierodas «Dacia Duster».»

Vēlāk viņš «Twitter» ievietoja vēl citu attēlu, kurā «Porsche» spēkrats no jauna bija nonācis grūtības, taču tam bija izdevies turpināt ceļu paša spēkiem un komentēja to: ««Macan», braucot pa bezceļiem, sevi parādīja labāk, nekā es biju domājis. Šoreiz tas spēja iztikt bez «Duster» palīdzības.»

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu