Dons dzimšanas dienā saņem «Zelta disku» (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Mazāk kā divus mēnešus pēc Dona jaunākā albuma «Varanasi» nākšanas klajā, tā pārdošanas rezultāti sasnieguši Zelta diska statusu, portālam «Apollo» pastāstīja Ilze Jansone.

«Šī ir labākā dzimšanas dienas dāvana, kādu es jebkad esmu saņēmis! Paldies manai komandai, manai grupai un visiem mūziķiem, kuri piedalījās albuma ierakstā, bet vislielākais paldies visiem uzticīgajiem atbalstītājiem, šo dāvanu man esat pasnieguši jūs,» saka Dons.

Albums «Varanasi», kopš tā izdošanas brīža šī gada 14.februārī, mazāk kā divu mēnešu laikā sasniedzis Zelta diska statusu - pārdots vairāk kā 5000 albuma eksemplāru. Zelta disku par darbu pie albuma šodien saņēma arī tekstu autors Ingus Bērziņš, kuram šis ir jau trešais albums kopā ar Donu. Abu sadarbība sākās ar Dona otro solo albumu «Lelle», kas iznāca 2008.gadā.

«Paldies Ingum par tekstiem, tie ir kārtīgs pamatakmens mūsu mājai, tālākajam darbam un panākumiem. Ļoti gribu izcelt un uzteikt abus albuma producentus par drosmi eksperimentēt un meklēt. Tieši producenti ir tie, kuri dziesmai atrod krāsas, sadzird un sajūt to virzienu, kurš ļauj dziesmai uzplaukt un ziedēt vispilnīgāk,» saka Dons.

Zelta disku saņēma arī abi albuma producenti Rūdolfs Budze un Kaspars Ansons. Rūdolfs Budze ir pirmā un šobrīd titulētākā singla «Pēdējā vēstule» producents, viņa kontā ir gan uzvara «Muzikālajā bankā 2013», gan «Zelta mikrofons 2013», kā labākajai gada dziesmai. Kaspars Ansons ir šobrīd aktuālā 80-to gadu stilistikā un ritmos ‘ietērptā’ singla «Tev piedzims bērns» producents, kurš tikai sāk savu ceļu radio staciju topos. Kopumā albumā «Varanasi» astoņas dziesmas tapušas Rūdolfa Budzes un trīs Kaspara Ansona virsvadībā.

Jau maija sākumā plānots izdot «Varanasi» koncertieraksta DVD, kas tapis «Palladium» koncertzālē, šobrīd norit arī aktīvs darbs pie vasaras koncertprogrammas sagatavošanas. Vasarā plānotas divas uzstāšanās - festivālā «LMT Summer Sound 2014» Liepājā, kā arī solo koncertā Dzintaru koncertzālē 29.augustā. Biļetes uz koncertu jau var iegādāties ''bilesuparadize.lv

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu