Samoilovs/Šmēdiņš sezonu sāk ar negaidītu zaudējumu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pasaules kausa sezonas pirmajā posmā - Fužou «Open» - šorīt pirmās apakšgrupas spēles aizvadīja visi trīs Latvijas pludmales volejbola dueti. 

Pagājušās sezonas pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš (5.) ar 1-2 (19:21, 26:24 un 8:15) piekāpās kanādiešiem Džošam Binstokam/Semam Šekteram (28.).

Šodien Samoilovs/Šmēdiņš tiksies arī ar spāņiem Fransisko Markosu/Kristiānu Garsiju (21.), bet ceturtdien apakšgrupu posms tiks pabeigts ar maču pret nīderlandiešiem Jonu Stīkema/Kristiānu Vārenhorstu (12.).

Tikmēr Ruslans Sorokins/Edvarts Buivids, kuri turnīrā izlikti ar 29. numuru pirmajā D apakšgrupas spēlē ar 0-2 (17:21 un 24:26) zaudēja brazīliešiem Pedru/Emanuelam (4.).

Vēlāk šodien Sorokins/Buivids spēkosies ar nīderlandiešiem Aleksandru Brūveru/Mihielu van Dorstenu (13.), bet ceturtdien pretī stāsies vācieši Finns Ditelbahs/Ēriks Korengs (20.).

Atgādinām, ka turnīrā ar 18. numuru izliktie Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Solovejs ar 2-0 (21:17 un 21:18) pieveica Šveices duetu Sebastiānu Ševaljē/Alekseju Pravdziču, kuri turnīrā izlikti ar 15. numuru.

Šodien Pļaviņu/Soloveju sagaida arī mačs pret B apakšgrupas favorītiem Filu Dālhauzeru/Šonu Rozentālu (2.), bet ceturtdien apakšgrupu turnīrs tiks noslēgts ar spēli pret mājiniekiem Congu Jangu/Dzjanu Bao (31.).

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu