Rudņevs pēc sezonas mainīs klubu (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas klubs «Hannover 96» neizmantos iespēju pārpirkt tiesības uz Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu, apstiprinājusi komanda.

Rudņevs Hannoveres klubam janvārī līdz sezonas beigām tika izīrēts no citas bundeslīgas komandas Hamburgas SV (HSV). Līgumā tika ietverts punkts par «Hannover 96» tiesībām izpirkt uzbrucēja līgumu, par ko komandai nāktos šķirties no aptuveni diviem miljoniem eiro. Hannoveres vienībai par šāda soļa veikšanu bija jāizlemj līdz 30.aprīlim.

Rudņevs 14 «Hannover 96» komandas rindās aizvadītajās spēlēs guvis trīs vārtus, tomēr pēdējās spēlēs pēc pavasarī gūtās traumas viņš vairs netiek vienības sākumsastāvā. Lai arī pirms tam kluba vadība neslēpa savu vēlmi vasarā noslēgt pilnvērtīgu līgumu ar uzbrucēju, tagad kluba vadība lēmusi par pretējo.

«Hannover 96» futbolisti jau nodrošinājuši vietu bundeslīgas čempionātā arī nākamajā sezonā, savukārt HSV komanda pašlaik izmisīgi cīnās par neizkrišanu uz otro bundeslīgu. Divas kārtas pirms sezonas beigām tā 18 komandu konkurencē ieņem 16.vietu, no 15.pozīcijas īpašniekiem atpaliekot par pieciem punktiem, bet 17.vietā esošo komandu apsteidzot par punktu.

Pēc sezonas divas vājākās vienības pametīs Vācijas futbola eliti, bet 16.pozīcijas ieguvēja aizvadīs divas pārspēles ar trešo spēcīgāko pirmās bundeslīgas klubu.

«Hannover 96» klubs novēlējis Rudņevam veiksmi turpmākajā karjerā, bet lēmums par viņa nepalikšanu komandā pieņemts pēc sarunām ar pašu futbolistu.

Rudņevam līgums ar HSV vienību ir spēkā līdz 2016.gadam.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu