Bukmeikeri: «Izklausies redzēts» uzvarēs Ralfs Eilands (63)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Svētdien TV3 televīzijas šovā «Izklausies redzēts» uzvarēs Ralfs Eilands, tā apliecinot savas vokālās un aktiermeistarības spējas, atveidojot pasaules slavenus māksliniekus un viņu izpildītās dziesmas, pārliecināti Triobet bukmeikeri. 

Triobet bukmeikeri Ralfa Eilanda uzvarai šovā piešķīruši koeficientu 2.4 jeb 35% iespējamību. Bukmeikeri uzskata, ka tieši viņam ir vislielākās izredzes uzvarēt, jo piemīt ļoti spēcīgs vokāls un visā šova garumā izdevies stabils, pārliecinošs sniegums, esot starp līderiem.

Kā nākamos kandidātus uzvarai Triobet izvirza Agnesi Rakovsku un Rihardu Leperu, abiem piešķirot koeficientu 3.8 jeb 22% iespējamību uzvarēt.

Lai gan Agnese Rakovska visa šova garumā uzvarējusi visbiežāk un ir līderos šova kopvērtējumā, viņa ir vismazāk atpazīstama, kas var samazināt balsotāju skaitu. Šī iemesla dēļ, Triobet bukmeikeri uzskata, ka talantīgajai Agnesei ir 22% iespējamība gūt uzvaru šovā.

Triobet uzskata, ka Rihardam Leperam aktiera dotumi bijuši priekšrocība visa šova garumā, un ļoti bieži tie snieguši pamatīgu humora devu skatītājiem. Tomēr tieši vokāls šim šova dalībniekam nav tik spēcīgs, lai ierindotu aktieri pirmajā vietā.

Lai gan Samantai Tīnai ir ļoti spēcīgas vokālās dotības un uzvara pēdējā šovā bija pārliecinoša, dziedātāja šovā uzvarēja tikai vienu reizi – pusfinālā. Kas mudina bukmeikerus spriest, ka viņas uzvara finālā ir mazāk iespējama, nekā pārējiem, piešķirot koeficientu 4,0, jeb 21% iespējamību uzvarai.

Finālā piedalīsies četri mākslinieki, kuri šovā līdz šim guvuši visvairāk punktu un lielākos panākumus, ar savu sniegumu ne reizi vien pozitīvi pārsteidzot gan šova «Izklausies redzēts» žūriju, gan skatītājus. Svētdien šova organizatori iespēju noteikt uzvarētāju uzticēs tieši skatītājiem, kad arī noskaidrosies, kurš uzvarēs – Rihards Lepers, Ralfs Eilands, Samanta Tīna vai Agnese Rakovska.

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu