Pļaviņš/Solovejs Antaljā cīnīsies par pusfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs šodien pārvarēja Turcijas pilsētā Antaljā notiekošā «Satellite» sērijas pamatturnīra trešo kārtu, nodrošinot vismaz dalītu piekto vietu.

Ar otro numuru izliktais Latvijas duets astotdaļfinālā ar 3-2 (12:15, 15:12, 9:15, 15:12, 8:6) uzvarēja vāciešus Maksu Becīnu un Malti Štīlu, kuri izlikti ar desmito numuru.

Vēlāk šodien ceturtdaļfinālā Pļaviņš/Solovejs tiksies ar austriešiem Danielu Melneru un Jergu Vuclu, kuriem ticis trešais numurs. Uzvaras gadījumā latvieši iekļūs pusfinālā, bet zaudējuma gadījumā viņiem nāksies spēkoties «zaudētāju zarā», kur viena uzvara dos kāroto vietu pusfinālā, bet zaudējuma gadījumā turnīrs tiks noslēgts dalītā piektajā vietā.

Kā ziņots, pirmajā kārtā Latvijas sportisti ar 3-1 (15:8, 10:15, 15:13, 15:7) pieveica Anglijas pludmales volejbola duetu Džeiku Šīfu un Krisu Gregoriju, kuri turnīrā izsēti ar 31.numuru, bet pēc tam ar 3-1 (11:15, 15:10, 19:17, 15:7) pārspēja baltkrievus Aleksandru Kavaļenku un Aleksandru Dzjadkovu, kuri izlikti ar 18. numuru.

Dalību turnīrā turpina arī latvieši Armands Āboliņš un Haralds Regža, kuri izlikti ar 19. numuru. Latvijas sportisti pašlaik spēkojas «zaudētāju zarā», kur izcīnījuši trešo uzvaru pēc kārtas un garantējuši vismaz devīto vietu.

«Zaudētāju zara» trešās kārtas cīņā Āboliņš un Regža ar 3-2 (15:9, 15:8, 13:15, 6:15, 8:6) pārspēja austriešus Danielu Hupferu un Juliānu Herlu, kuriem turnīrā ir 21. numurs, bet nākamajā cīņā piektdien viņiem pretim stāsies Becīns un Štīls.

Šodien nelabvēlīgu laika apstākļu dēļ pirmo cīņu sākums turnīrā aizkavējās par piecām stundām.

Jau vēstīts, ka šī turnīra kvalifikācijas barjeru trešdien nespēja pārvarēt Latvijas pludmales volejbola dueti Edgars Točs/Rihards Finsters un Inese Jursone/Tīna Graudiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu