Vai Rianu vajā attiecību problēmas? Atkal šķiršanās (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Rianas attiecības vienmēr bijušas skandalozas. Dziedātāja ne tikai regulāri piedzīvo šķiršanos, bet ir bijusi pat piekauta. Arī viņas šī brīža dēka ar Dreiku ir piesaistījusi mediju uzmanību. Vai abiem dziedātājiem izdosies glābt savas attiecības?

Dziedātāji Riana un Dreiks bija kopā dažus mēnešus, taču atkal izšķīrušies. 26 gadus vecā skaistules un 27 gadus vecais kanādiešu dziedātāja attiecības jau kopš 2009.gada ir bijušas kā pa kalniem. Pēdējo reizi pāris atkal sagāja kopā februārī, kad Riana apmeklēja Dreika koncertu Parīzē, taču šobrīd viņu mīlas stāsts ir beidzies.

"Riana un Dreiks atkal ir sastrīdējušies. Viņš Rianā ir pārāk iemīlējies, un tā vienmēr ir bijusi problēma," usmagazine.com apstiprinājusi kāda pārim tuva paziņa.

"Viņi strīdās ik pa laikam, bet tas [attiecību statuss] varētu mainīties kuru katru dienu," stāsta paziņa.

Vēl pirms mēneša abi dziedātāji vēlējās apmainīties gredzeniem un runāja par ģimenes paplašināšanos, taču izskatās, ka tik ātri tas nenotiks.

Riana un Dreiks sāka satikties 2009.gadā, neilgi pēc atgadījuma, kad dziedātājas bijušais draugs Kriss Brauns Rianu piekāvis.

Braunu arestēja 2009.gada 8. februārī, kad starp Riannu un Krisu Braunu izcēlās strīds par viņam pienākušu īsziņu no citas sievietes. Tas notika viņu automašīnā Losandželosā, Hankoka parka apkārtnē. Tiesas dokumenti liecina, ka Brauns centies izgrūst Riannu no auto, atsitot viņas galvu pret sānstiklu, kā arī vairākas reizes iesitot pa seju.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu