Rudņeva HSV neizšķirts pirmajā pārspēlē par vietu bundeslīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmajā pārspēlē par vietu Vācijas futbola bundeslīgā nākamajā sezonā Hamburgas SV (HSV) komanda, kuras īpašumā atkal nokļuvis Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs, ceturtdien savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar Firtes «Greuther».

Neskatoties uz nelielu spiedienu pēdējo minūšu laikā, kopumā HSV komanda, kas līdz šim nekad nav atstājusi bundeslīgu, parādīja sliktu sniegumu.

Pirms tam HSV bundeslīgas čempionātu noslēdza ar pieciem zaudējumiem pēc kārtas, paliekot 16. vietā, bet «Greuther» izcīnīja trešo vietu otrajā bundeslīgā.

Atbildes spēle notiks svētdien.

Kā ziņots, Rudņevs sezonas otrajā pusē bija izīrēts «Hannover 96» komandai. Kaut tika prognozēts, ka «Hannover 96» izmantos iespēju viņu izpirkt, nesen Hannoveres klubs pavēstīja, ka to nedarīs.

Pārspēlēs gan Rudņevs nevar palīdzēt HSV futbolistiem.

Vietu bundeslīgā automātiski zaudēja divas vājākās vienības «Nurnberg» un Braunšveigas «Eintracht», kuras aizstās otrās bundeslīgas spēcīgākās komandas «Koln» un «Paderborn», kas bundeslīgā iekļuvusi pirmoreiz vēsturē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu