Rudņeva pārstāvētā HSV komanda saglabā vietu bundeslīgā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vietu Vācijas futbola bundeslīgā arī nākamajā sezonā svētdien grūtā cīņā saglabāja Hamburgas SV (HSV) komanda, kuras īpašumā atkal nokļuvis Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs

Pārspēļu kārtas atbildes spēlē HSV izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar Firtes «Greuther». Arī divu spēļu summā dueli noslēdzās neizšķirti 1:1, bet vietu bundeslīgā HSV saglabāja, pateicoties izbraukumā gūtajiem vārtiem.

Rezultātu 14. minūtē atklāja HSV futbolists Pjērs Mišels Lasoga, bet izlīdzinājumu otrā puslaika 14.minūtē panāca Stefans Firstners.

Līdz ar to HSV komanda joprojām ir vienīgā kopš bundeslīgas izveides 1963. gadā, kas tajā nekad nav zaudējusi vietu.

Pirms tam HSV bundeslīgas čempionātu noslēdza ar pieciem zaudējumiem pēc kārtas, paliekot 16.vietā, bet «Greuther» izcīnīja trešo vietu otrajā bundeslīgā.

Kā ziņots, Rudņevs sezonas otrajā pusē bija izīrēts «Hannover 96» komandai. Kaut tika prognozēts, ka «Hannover 96» izmantos iespēju viņu izpirkt, nesen Hannoveres vienība pavēstīja, ka to nedarīs.

Pārspēlēs gan Rudņevs nevarēja palīdzēt HSV futbolistiem.

Vietu bundeslīgā automātiski zaudēja divas vājākās vienības «Nurnberg» un Braunšveigas «Eintracht», kuras aizstās otrās bundeslīgas spēcīgākās komandas «Koln» un «Paderborn», kas bundeslīgā iekļuvusi pirmoreiz vēsturē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu