Iznāks biogrāfiska filma par Vitniju Hjūstoni (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Amerikāņu aktrise Andžela Baseta veidos biogrāfisku filmu par popdīvu Vitniju Hjūstoni, kuras centrā būs viņas attiecības ar vīru Bobiju Braunu. Filma iznāks 2015.gadā. Tajā būs stāstīts par Hjūstones un Brauna vētraino laulību, kas 2007.gadā beidzās ar šķiršanos.

«Oskara» balvai nominētā aktrise Baseta jūtas «atbildīga» par to, lai 2012.gada februārī mirušās Hjūstones dzīve tiktu pienācīgi attēlota.

Kā jau ziņots, Hjūstone 11.februārī, dienu pirms «Grammy» ceremonijas, tika atrasta mirusi viesnīcas istabā Beverlihilsā. Tiesu mediķi atzina, ka viņas nāves iemesls bija nejauša noslīkšana, ko izraisīja kokaīna lietošana un sirds slimība.

«Es ļoti cienu Vitnijas un Bobija talantu un sasniegumus, tāpēc jūtos atbildīga par viņu stāstu. Viņu cilvēcība un emocionālā saikne fascinē mūs visus. Es ļoti priecājos par iespēju nostāties otrā kameras pusē,» paziņoja 55 gadus vecā Baseta.

Gan Hjūstone, gan Baseta tēloja 1995.gada filmā «Waiting to Exhale».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu