Godmanis vēl meklēs sev nodarbošanos (92)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Politiķis un pašreizējais eiroparlamentārietis Ivars Godmanis, kas šajās Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās nestartēja, meklēšot sev nodarbošanos, lai varētu izmantot savas zināšanas un pieredzi.

Godmanis aģentūrai LETA norādīja, ka vēl meklēs sev nodarbošanos un «pensijā nesēdēs». Konkrētāk pagaidām politiķim vēl neesot ko teikt. Taujāts, vai viņa nākotne varētu būt saistīta arī ar politiku, Godmanis sacīja: «Nevaru atbildēt.»

Godmanis iepriekšējās EP vēlēšanās tika ievēlēts no nu jau likvidētās partijas LPP/LC. Savukārt pērn Zaļo un zemnieku savienībā ietilpstošā Latvijas Zemnieku savienība atteikusies uzņemt Godmani savās rindās, kas bija viens no iemesliem, kāpēc šajās EP vēlēšanās viņš nestartēja.

Kā ziņots, neievēlētie EP deputāti saņems kompensāciju mēnešalgas apjomā tik mēnešus, cik gadus nostrādāts EP. Tiesa, minimālais kompensācijas saņemšanas ilgums ir seši mēneši, bet maksimālais - 24 mēneši, aģentūrai LETA sacīja EP preses sekretāre Latvijā Marta Rībele.

Eiropas Parlamenta deputāta mēnešalga ir 6200,72 eiro pēc nodokļu nomaksas

Komentāri (92)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu