Džilindžeram jau piektā šķiršanās (119)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kā zināms, režisoram Dž.Dž.Džilindžeram un aktrisei Elīnai Dzelmei, kura ir 20 gadus jaunāka nekā režisors, jau pavasarī bija radušās nesaskaņas, taču nu abu attiecībām patiešām ir pienācis gals, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Elīnas un Džilindžera attiecības sākās 2009.gadā, laikā, kad režisors bija precējies ar skaistumkopšanas salona īpašnieci Binniju Ārbergu. Attiecību sākumposmā Elīna Dzelme spēlēja galvenās lomas trijās Dž.Dž.Džilindžera režisētajās izrādēs. Lai arī režisors noliedz, ka ir krāpis Binniju, viņa darbības liecināja pretējo, un jau drīz vien abu laulība tika šķirta. Kā arī, pavisam neilgi pēc šķiršanās ar Ārbergu, Džilindžers salaulājās ar aktrisi Elīnu Dzelmi.

Abu pirmajā gadadienā Elīnai un Džilindžeram kā dāvana piedzima meita Hanna. Taču trešo gadadienu šī gada pavasarī pāris kopā nesagaidīja, tāpēc paklīda baumas, ka abu attiecībās ir iestājusies krīze, lai gan aktrise to kategoriski noliedza.

Šobrīd Elīna atklāti ir paziņojusi, ka abu attiecības ir beigušās. Jau pirms laika pāris bija izlēmis, līdz ar teātra sezonas noslēgšanos, doties ceļojumā uz Turciju kopā ar mazo meitiņu. Lai arī jūtas viņus vairs nesaista, abi nolēma braucienu neatcelt un meitiņas labad pavadīt laiku kopā.

«Tas bija mūsu abu kopīgs lēmums. Svarīgākais ir tas, ka bērnam joprojām ir abi vecāki. Un galvenais, ka laimīgi, lai arī vairs nedzīvo kopā,» uzskata Elīna.

No pirmajām attiecībām Džilindžeram ir meita Laine, kas pirms pieciem gadiem dāvājusi režisoram mazmeitu Beāti. Otro reizi laulības ostā režisors iestūrējis ar tulkotāju Gunitu Mežuli. Trešā sieva bija rakstniece un «Lilit» redaktore Dace Rukšāne, bet ceturtā - skaistumkopšanas salona īpašniece Binnija Ārberga.

Komentāri (119)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu