Keira Naitlija meitai nenovēl aktrises karjeru (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu aktrise Keira Naitlija neļaus saviem bērniem pusaudžu gados kļūt par aktieriem, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

Naitlijas aktrises karjera aizsākās 10 gadu vecumā, bet lielākais izrāviens bija 2002.gada kinofilmā «Bend It Like Beckham» («Iesit kā Bekhems»). Viņa tolaik bija 18 gadus veca. Taču filmas «Atonement» («Piedošana») zvaigzne negribētu, lai bērni seko viņas pēdās, jo tik agrā vecumā esot grūti aprast ar slavu un bagātību.

«Es neieteiktu savai meitai kļūt par aktrisi,» Naitlija sacīja intervijā žurnāla «Elle» britu izdevumam. «Es noteikti mēģinātu viņu atrunāt. Tīņu gadiem jāpaiet privātā gaisotnē. Jāpiedzeras, jāiekļūst neticamās situācijās, jāpieļauj kļūdas. Tāds nu ir tas vecums, un tas būtu jāpavada privāti.»

«Taču es neko nenožēloju. Ja varētu atgriezties pagātnē, es neko nemainītu. Taču, atskatoties uz pagātni, intervētāji man ļoti ilgu laiku pārmeta, ka esmu slikta aktrise, slima ar anoreksiju un nepatīku skatītājiem. Man kā pusaudzei tas šķita ļoti savādi,» teica Naitlija.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu