Daugavas koncertzāle ar Igo koncertu šovakar atklās otro sezonu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar plkst.20 Daugavas koncertzālē notiks dziedātāja Igo koncerts, ar ko koncertzāle atklās otro sezonu, informēja Daugavas koncertzāles pārstāvji.

Mūziķis koncertā uzstāsies ar savu labāko dziesmu koncertprogrammu. Ar viņu kopā uz skatuves kāps ģitārists Aivars Hermanis, taustiņinstrumentālists Raimonds Macats un bundzinieks Ainis Zavackis.

Labāko dziesmu koncertprogrammā skanēs Igo un Hermaņa kopīgi radītie skaņdarbi, kā arī pasaules mūzikas klasika Hermaņa ģitāras un Macata čello aranžējumā. Klausītājiem būs iespēja dzirdēt gan grupas «Remix» dziesmas, gan Igo jaunākās kompozīcijas.

Daugavas koncertzāle vēra durvis pagājušās vasaras sākumā Rīgā, Triangula Bastiona ēkā. Tā ir atvērtā tipa koncertzāle ar terasi un skatu uz pilsētu un Daugavu. Šovasar uz koncertzāles skatuves kāps tādi mākslinieki kā Linda Leen, grupa «bet bet», Olga Rajecka, grupa «Pērkons», Aija Andrejeva, grupa «Otra puse», Jānis Stībelis, grupa «Menuts», «Blues Band», «Big Al&The Jocker» u.c.

Biļetes uz visiem koncertiem pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu