Fans iegādājas Vitnijas Hjūstones māju (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātājas Vitnijas Hjūstones māju iegādājies fans, kurš solās «saglabāt» viņas piemiņu.

Fiziķis Metjū Krauthamers iegādājās 1167 kvadrātmetrus lielo īpašumu Ņūdžersijas štatā par 1,5 miljoniem ASV dolāru (1,1 miljoniem eiro). Viņš ir hita «I Will Always Love You» izpildītājas fans un nevēlas ieviest mājā lielas izmaiņas.

«Es gribu saglabāt to, ko viņa radījusi. Viņa bija ļoti mīloša un labi izturējās pret cilvēkiem. Viņas māja bija viņas ģimene. Daži ģimenes locekļi dzīvoja ar viņu, bet citi tur tikai dažreiz palika,» intervijā portālam «NJ.com» norādīja Krauthamers. «Viņa bija dāsna pret daudziem cilvēkiem un izdeva veselu bagātību, lai atjaunotu māju. Teritorija ir brīnumskaista.»

Pēdējos piecus savas dzīves gadus Hjūstone vairs nedzīvoja Ņūdžersijas mājoklī, kurā ir piecas guļamistabas, piecas vannas istabas un sešām automašīnām paredzēta garāža.

Hjūstone tajā ierīkojusi ierakstu studiju, spēļu istabu, tenisa kortus un baseinu.

1987.gadā Hjūstone iegādājās māju par 2,7 miljoniem dolāru (1,98 miljoniem eiro).

48 gadus vecā Hjūstone 2012.gada 11.februārī tika atrasta mirusi viesnīcas istabā Beverlihilsā. Tiesu mediķi atzina, ka viņas nāves iemesls bija nejauša noslīkšana, ko izraisīja kokaīna lietošana un sirds slimība.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu