«The Sound Poets» aicina uz vērienīgāko grupas koncertu Siguldā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

16. augustā notiks vienīgais grupas «The Sound Poets» koncerts Siguldas pilsdrupās. Tas būs vērienīgākais šīs vasaras pasākums, kuru rīko pati grupa. 

«Mūsu dziesmām un noskaņai nevaram iedomāties labāku vietu vasaras noslēguma koncertam kā Latvijas skaistāko un aizraujošāko pilsētu - Siguldu. Un pateicoties Siguldas novada Domes atbalstam, mēs varam realizēt šo sapni» priecīgi stāsta grupas dalībnieki. «Tas būs vienīgais mūsu rīkotais pasākums šogad, kurā vēl varēs dzirdēt tādu repertuāru kā līdz šim, jo jau rudenī dosimies studijā.»

Koncertā tiks izpildīts albuma «Tavs Stāsts» repertuārs, piedalīsies paplašināts stīgu sastāvs un neiztrūkstoša daļa – koris. Šis būs pēdējais tāda lieluma koncerts ar šādu grupas repertuāru, jo pēc koncerta grupa dosies studijā, lai strādātu pie jaunām dziesmām.

Pirms mazāk kā gada grupa, svinot albuma «Tavs stāsts» iznākšanu, divos koncertos pulcēja kuplu skaitu klausītāju koncertzālē «Palladium», Rīgā. Kopš tā laika «The Sound Poets» albums «Tavs stāsts» ne tikai saņēmis Zelta Mikrofona apbalvojumu kā labākā pop-roka albums, bet arī albuma pārdošana sasniegusi Zelta statusu.

Biļetes uz «The Sound Poets» koncertu Siguldas pilsdrupās ir piejamas www.ekase.lv no šodienas, 10. jūnija. Biļešu cena līdz jūnija beigām - 15.00 eur, sākot ar Jūliju - 20 eur, bet koncerta dienā vēl dārgāk.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu