Par Sandras Bulokas vajāšanu aizdomās turētais noliedz vainu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrises Sandras Bulokas vajāšanā apsūdzētais vīrietis otrdien noliedzis vainu visos apsūdzības punktos, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

Kā jau ziņots, svētdien ap plkst.6.30 tika saņemts izsaukums uz kinozvaigznes dzīvesvietu. Tur policija aizdomās par ielaušanos aizturēja 39 gadus veco Džošua Korbetu. Korbetam tika uzrādīta apsūdzība par ielaušanos, vajāšanu un automātiskā ieroča glabāšanu, taču viņš otrdienas tiesas sēdē vainu noliedza.

Prokuratūras pārstāvis vēlāk atzina, ka Korbetam «ielaušanās brīdī nebija automāta».

Losandželosas Augstākā tiesa noteikusi Korbetam drošības naudu 185 000 ASV dolāru (136 500 eiro) apmērā, kā arī aizliegusi tuvoties Bulokai. Ja Korbets tiks notiesāts visos apsūdzības punktos, maksimālais sods būtu septiņi gadi cietumā.

49 gadus vecā Buloka pazīstama ar lomām filmās «Speed» («Ātrums»), «Gravity» («Gravitāte») un «The Blind Side» («Neredzamā puse»), par kuru viņa saņēma prestižo ASV Kinoakadēmijas balvu jeb «Oskaru».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu