Vešņakovs apgalvo, ka Latvija mainījusi savu attieksmi pret notiekošo Ukrainā (169)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas valdības pozīcija attiecībā uz notiekošo Ukrainā ir kļuvusi mazāk radikāla, šādu pārliecību paudis Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs.

Krievijas ziņu aģentūra «RIA Novosti», atsaucoties uz Vešņakova teikto radio «Baltkom», vēsta, ka arī kopējā Eiropas Savienības attieksme jautājumā saistībā ar notikumiem Ukrainā ir mainījusies.

Vešņakovs teicis, ka mazinājies radikālisms Latvijas un Ārlietu ministrijas pozīcijā, bet vairāk dzirdams pragmatisms, gan neminot konkrētus piemērus, kāda rīcība vai apgalvojumi liecina par Latvijas pozīcijas maiņu.

«Visā Eiropā situācija ir mainījusies. Vairāk adekvātu situācijas Ukrainā vērtējumu. Parādījušās pozitīvas tendences, iespējas atrisināt problēmas, kas skārušas šo valsti,» teicis Vešņakovs.

Ziņu aģentūra atgādina, ka Latvija iepriekš ir nosodījusi Krimas aneksiju, kā arī Latvijas valdība ir atbalstījusi sankciju ieviešanu pret Krieviju saistībā ar Krimu un notiekošo Ukrainas austrumos.

Komentāri (169)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu