Klints Īstvuds nekad nav gribējis kļūt par aktieri (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktiera karjera ir bijusi daudzu šobrīd veiksmīgu aktieru sapnis. 84 gadu vecais aktieris Klints Īstvuds portālam «huffingtonpost.com» atklāja savas izjūtas par savu pirmo aktiermākslas pieredzi un izrādās, ka Īstvuds to nemaz nav tik ļoti gribējis.

Klints Īstvuds ir aktieris, filmu režisors un producents. Īstvuds par savu darbu ir saņēmis vairākus apbalvojumus. Taču, neskatoties uz slavu un panākumiem, jaunības gados, aktiera karjera bija pēdējais par ko Īstvuds domāja.

«Kamēr skolā mācījos angļu valodu, biju spiests piedalīties lugā, kura bija par godu skolas vecākajai klasei. Lai arī neviens negribēja piedalīties un visi runāja par neierašanos uz izrādi, es tomēr piedalījos,» atzīstās Īstvuds, «izrādās, ka luga iznāca ļoti veiksmīga, pēc tam visi nāca klāt un stāstīja, ka tas bija ļoti jautri. Tik un tā es atbildēju, ka vairs nekad mūžā neko tādu nedarīšu, bet te nu es esmu».

Klints Īstvuds par savu darbu filmās «Unforgiven» un «Million Dollar Baby» ir saņēmis labākā režisora un labākā aktiera balvas. Viņa mūža labākais sasniegums ir filma «Every Which Way But Loose».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu