Džilindžeram atkal jauna mīla, vai plānojas jau sestās kāzas? (221)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jūnija sākumā pavīdēja ziņas, ka slavenais pašmāju režisors Dž. Dž. Džilindžers šķirsies no aktrises Elīnas Dzelmes, tā ir viņa piektā šķiršanās. Taču žurnāls «Kas Jauns» vēsta, ka šobrīd Džilindžers sabiedrībā arvien biežāk sāk parādīties ar jauno draudzeni Renāti.

Lai arī režisora piektā laulība vēl nav oficiāli šķirta, Džilindžeram tas netraucēja iziet sabiedrībā ar savu jauno sirds dāmu Renāti. Abi bija manāmi Dailes teātra kafejnīcas «Epikūra dārzs» vasaras koncertsezonas atklāšanā. Maza auguma un smalkā sieviete bija ģērbusies violetā kleitā un viņas acis klāja lielas saulesbrillēs, tā it kā būtu jau brīdināta par cilvēku uzmanību, raksta žurnāls «Kas Jauns».

Pāris vakaru pavadīja apkampušies un slīkstot viens otra skatienos. Džilindžers un Renāte nesteidzīgi baudīja «Epikūra dārza» kafejnīcā pieejamos dzērienus un vēroja aktieru grupas «ILGA» uzstāšanos.

No pirmajām attiecībām Džilindžeram ir meita Laine, kas pirms pieciem gadiem dāvājusi režisoram mazmeitu Beāti. Otro reizi laulības ostā režisors iestūrējis ar tulkotāju Gunitu Mežuli. Trešā sieva bija rakstniece un «Lilit» redaktore Dace Rukšāne, ceturtā - skaistumkopšanas salona īpašniece Binnija Ārberga, bet piektā - aktrise Elīna Dzelme.

Komentāri (221)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu