«Transformeru» zvaigzne ārstējas no alkoholisma (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Šaija Labafs, kurš pēdējos mēnešos nokļuvis mediju uzmanības lokā neparasto izdarību dēļ, ārstējas no alkoholisma, otrdien paziņoja viņa publiciste.

28 gadus vecais Labafs brīvprātīgi ārstējas no alkoholisma, taču nav iestājies rehabilitācijas klīnikā, sacīja franšīzes «Transformers» («Transformeri») kādreizējās zvaigznes pārstāve Melisa Keitsa.

Kā jau ziņots, ceturtdien Labafs tika aizturēts par kārtības traucēšanu mūzikla «Cabaret» («Kabarē») laikā Ņujorkas naktsklubā «Studio 54». Filmas «Transformers» («Transformeri») zvaigzne smēķēja telpās, agresīvi uzvedās un lietoja rupjus izteicienus.

«Viņš saprot, ka šīs izdarības ir dziļākas veselības problēmas simptomi. Viņš spēris pirmos soļus ceļā uz atveseļošanos,» paziņoja Keitsa.

Labafs pēdējos mēnešos pārsteidzis fanus ar dīvainām izdarībām. Berlīnes starptautiskajā kinofestivālā viņš ieradās ar papīra turzu uz galvas, kā arī iekūlās plaģiātisma skandālā par īsfilmu «Howard Cantour.com»

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu