Šodienas redaktors:
Marina Latiševa
Iesūti ziņu!

Šokolādes - ķiršu mafini (11)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: etringita, CC BY-NC-ND 2.0

Nepieciešams:

300g miltu
100g tumšās šokolādes
200g ķiršu bez kauliņiem
100g sviesta
2 olas
200 ml piena
3 ēdamkarotes kakao
150g brūnā cukura
2 tējkarotes cepampulvera

Pagatavošana:

Ķiršiem izņem kauliņus, pārkaisa ar cukuru. Olas sajauc ar pienu. Katliņā izkausē sviestu un šokolādi, piejauc ķiršiem.

Miltus sajauc ar cepampulveri un kakao, piejauc sviestam un šokolādei, tad pielej piena olu maisījumu.

Mīklu liek mafinu formās tā, lai aizpilda divas trešdaļas. Cep 180 grādos 25 minūtes. gatavību pārbauda ar kociņu.

Komentāri (11)
Nepalaid garām
Uz augšu