«Rīgas satiksme» informē par izmaiņām divos autobusu maršrutos (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ņemot vērā to, ka autoceļa Rīga-Mārupe pārvadam pār A5 šoseju tiks veikti būvdarbi, no 23.jūlija būs izmaiņas 10. un 55.autobusa maršrutā, informē «Rīgas satiksme».

10.maršruta autobusi no pilsētas centra pa maršrutu kursēs līdz Rīga-Mārupe autoceļam (P132), tālāk pa A5 šoseju, Čiekuru ielu līdz Mazcenu alejai un tālāk pa maršrutu. Šajā braukšanas virzienā tiks slēgtas pieturvietas «Pļavu iela» un «Jaunmārupes sākumskola», savukārt Čiekuru ielas un Mazcenu alejas krustojumā uz remontdarbu laiku tiks izvietota pagaidu pieturvieta.

10.maršruta autobusi uz pilsētas centru kursēs pa maršrutu līdz Loka ceļam, tālāk pa Mazcenu aleju, Čiekuru ielu, A 5 šoseju līdz Rīga-Mārupe autoceļam (P132) un tālāk pa maršrutu. Šajā braukšanas virzienā Čiekuru ielas un Mazcenu alejas krustojumā uz remontdarbu laiku tiks izvietota pagaidu pieturvieta. Ņemot vērā izmaiņas maršrutā, no Jaunmārupes galapunkta līdz pieturvietai «Ķienes» attiecīgajam maršrutam tiks mainīts kustības saraksts, pārējā maršrutā kustības saraksts paliks nemainīgs.

55.maršruta autobusi no pilsētas centra kursēs pa maršrutu līdz Rīga-Mārupe autoceļam (P132), tālāk pa A5 šoseju, Čiekuru ielu līdz Mazcenu alejai un tālāk pa maršrutu. Šajā braukšanas virzienā tiks slēgtas pieturvietas «Pļavu iela» un «Jaunmārupes sākumskola», savukārt Čiekuru ielas un Mazcenu alejas krustojumā uz remontdarbu laiku tiks izvietota pagaidu pieturvieta.

55.maršruta autobusi uz pilsētas centru kursēs pa maršrutu līdz Mazcenu alejai, tālāk pa Čiekuru ielu, A 5 šoseju līdz Rīga-Mārupe autoceļam (P132) un tālāk pa maršrutu. Šajā braukšanas virzienā tiks slēgtas pieturvietas «Pļavu iela» un «Jaunmārupes sākumskola», savukārt Čiekuru ielas un Mazcenu alejas krustojumā uz remontdarbu laiku tiks izvietota pagaidu pieturvieta.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu