Žirinovskis: Tie, kas notrieca Malaizijas lidmašīnu, vēlējās, lai tā nokrīt Krievijā (189)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas Valsts domes deputāts Vladimirs Žirinovskis nācis klajā ar kārtējo absurdo apgalvojumu - viņš paziņojis, ka Kijeva bija iecerējusi, lai notriektā Malaizijas pasažieru lidmašīna nogāztos Krievijas teritorijā, vēsta āKrievijas mediji.

Pēc viņa teiktā viss scenārijs esot bijis iestudēts, taču Ukrainas spēki esot pieļāvuši kļūdu un «pogu nospieduši» par ātru, tāpēc lidmašīna nokritusi Doņeckā, Ukrainas austrumos.

«Porošenko pats teica, kas to [lidmašīnu] notrieca, bet kā viņš uzzināja? Viņš tiešām zināja, ka lidmašīnu notrieca savējie, bet vainos tajā Krieviju,» uzsvēris Žirinovskis.

«Ukrainas karavīri bija plānojuši aviolaineri notriekt virs Krievijas teritorijas, taču pogu nospieda pirms laika. Ukrainas lidotājs pirms laika palaida raķeti un lidmašīna, diemžēl, uzsprāga Ukrainas teritorijā, par ko viņi paši nav priecīgi,» teicis Žirinovskis.

Komentāri (189)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu