Zināmi «Jaunā viļņa» pirmās konkursa dienas rezultāti (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Ar 76 ballēm jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» pirmajā konkursa dienā priekšgalā izvirzījusies Gruzijas pārstāve Nuca Buzaladze, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatoru pārstāve Inga Pavlova.

Aiz viņas ar 73 ballēm ierindojušies Viktorija Petrika no Krievijas, Vjačeslavs Ribikovs no Ukrainas un Ališers Karimovs no Kazahstānas. Šie jaunie dziedātāji aiz sevis atstājuši Nodaru Reviju no Krievijas, kuram žūrija piešķīrusi 72 balles, Jūliju Plaksinu no Krievijas, kā arī Moniku Linkīti no Lietuvas. Abas jaunās dziedātājas saņēmušas vērtējumu - 71.

Aiz šiem dziedātājiem ierindojas Izraēlas pārstāvis Sems Ons ar 69 ballēm, grupa «O'Genri» no Krievijas ar 67 ballēm, kā arī Sona Rubenjana no Armēnijas ar tādu pašu vērtējumu.

Latvijas pārstāvis Stass Šurins saņēmis 66 balles, neiekļūstot desmit labāko dalībnieku sarakstā.

Viņš aiz sevis atstājis itāli Antonio Madžo, kurš novērtēts ar 65 ballēm, Taišonu Kolkitu no ASV ar 64 ballēm, Lidiju Isaku no Moldovas ar 64 ballēm, kā arī Gledisu Damarisu no Vācijas un trio «Style mix» no Kirgizstānas, kuri nopelnījuši 61 balli.

Konkursa dalībnieku uzdevums vakar bija izpildīt pasaules hitus savā interpretācijā. Viņu sniegumu vērtēja Igors Krutojs, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze, Konstantīns Meladze un Filips Kirkorovs.

Žūrijā bija plānots iekļaut arī dziedātāju Valēriju, kurai ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) kopā ar diviem citiem Krievijas izpildītājiem - Oļegu Gazmanovu un Josifu Kobzonu - liedzis ieceļot Latvijā. Kobzons Latvijas «melnajā sarakstā» nonācis jau otro reizi. 2012.gadā Valērija oficiāli nosaukta par Krievijas prezidenta kandidāta Vladimira Putina uzticamības personu. Dziedātāja paudusi pārliecību, ka Krievijā nav cilvēka, kas varētu tikt galā ar prezidenta pienākumiem labāk nekā Putins. Ieceļošanas aizlieguma jeb tā dēvētajā melnajā sarakstā visi trīs iekļauti uz nenoteiktu laiku.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu