Foto: Grupas «Diskoteka Avarija» meitenes «Jaunajā vilnī» uzstājas pusplikiem dibeniem (114)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

23.jūlijā, kad Dzintaru koncertzālē norisinājās konkursa «Jaunais vilnis» pirmā diena un pasaules hītu vakars, uz skatuves kāpa arī populārā grupa «Diskoteka Avarija». Ar enerģisku šovu un atraktīvām fona dejotātāj, grupa izpildīja leģendārās Bejonse (Beyonce) dziesmu «Crazy In Love».

Grupa «Diskoteka Avarija» vienmēr bijusi atraktīva, gandrīz pie visām viņu dziesmām var dejot un dziedāt līdzi. Arī šoreiz, kad «Jaunajā vilnī» norisinājās pasaules hītu vakars, grupa izvēlējās pietiekami enerģisku dziesmu - «Crazy In Love». To izpildot, gluži tāpat, kā dziedātājai Bejonse, dziedātāju fonā dejoja arī dejotājas.

Gan grupas vienīgā sieviešu pārstāve, gan fona dejotājas bija ģērbušās melnos tērpus, kuru augšdaļa ir caurspīdīga, taču apakšdaļa - knapi piesedz dibenu. Vērojot priekšnesumu un grupas meitenes varēja pamanīt, ka ik pa laikam uz leju tiek pavilkts viņu skatuves tērps, jo citādāk izskatās, ka meiteņu dibenus nepiesedz nekas.

Komentāri (114)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu