Kāpēc Orlando Blūms mēģināja iekaustīt Džastinu Bīberu? (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kādā agrā rītā Spānijas ballīšu pilsētā Ibisā izklaidējās gan aktieris Orlando Blūms, gan dziedātājs Džastins Bībers. Aculiecinieki stāsta, ka abi uzvedušies ikdienišķi līdz brīdim, kad Orlando mēģinājis iekaustīt 20 gadus veco mūziķi.

Lai arī Orlando un Džastina pārstāvji atsakās komentēt šīs nesaskaņas, aculiecinieki paskaidro, ka kādā ballīšpilsētas Ibisas klubā, agri no rīta aktieris Orlando Blūms mēģinājis iekaustīt Džastinu Bīberu.

«Bībers uzvedās ļoti draudzīgi un viss bija kārtībā, taču pēkšņi starp viņiem radās rupja vārdu apmaiņa un Blūms mēgināja uzbrukt Džastinam,» paskaidro aculiecinieki. Tomēr Bībers bija izveicīgs un no sitiena izvairījās, Orlando viņam tā arī netrāpīja. Notikuma vietā saradās daudz cilvēki un abus izšķīra no kautiņa.

Neilgi pēc incidenta uz īsu brīdi dziedātājs savā «Instagram.com» profilā publicēja bildi ar Orlando bijušo sievu Mirandu Kerru. Jau vairākus gadus ir zināms un apstiprināts, ka Miranda Kerra 2012.gadā pēc «Victoria Secret» modes skates satikās ar Džastinu Bīberu. Acīmredzot, lai situāciju saasinātu, dziedātājs nolēma nopublicēt skaistās modeles bildi un vēl mazliet pakaitināt aktieri Orlando Blūmu.

Interesanti, ka arī Blūms ir saticies ar Džastina bijušo draudzeni Selenu Gomezu, šī gada aprīlī abi manīti kopā izklaidējamies.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu