Maikls Duglass: «No visām ekrāna partnerēm man nepatika tikai viena» (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slavenajam Holivudas aktierim Maiklam Duglasam ir bijušas daudzas ievērības cienīgas ekrāna partneres, bet tikai ar vienu no viņām aktieris nav spējis rast kopīgu valodu, vēstī radiostacija «Wenn».

Kinozvaigzne atsakās atklāt, kura tā bija, bet tā noteikti nav viņa šī brīža kinoekrāna mīlestība Daiena Kītone - viņu Duglass dēvē par «valdzinošu».

«Viņa ir gluži kā mūza. Viņa ir tik inteliģenta, bet tas nebiedē. Viņai ir tik brīnišķīgi smiekli, viņa smejas par maniem jokiem, un tas man ļoti glaimo. Viņa ir ārkārtīgi šarmanta un pievilcīga,» aktieris sacīja «Wenn». «Tas ir tik jauki, ka nav nekāda saspīlējuma - Daiena vienkārši ierodas uz filmēšanos, un viss notiek!»

«Man ļoti paveicies, izņemot ar vienu no dāmām, ar kurām kopā esmu filmējies... Dažas ir atturīgākas un diskrētākas,» savā pieredzē dalās Duglass.

Viņš arī atzīst, ka labprāt filmētos kopā ar sievu Ketrinu Zetu-Džonsu, viņiem abiem gan bija lomas filmā «Traffic» («Satiksme»), taču viņiem nebija kopīgu ainu.

«Es jau pašā sākumā biju izvēlēts šai filmai, tad mainījās scenārijs, un šo lomu atveidot vajadzēja Harisonam Fordam, bet viņš atteicās. Un tad es domāju - es varu paņemt šo lomu. Tas varētu būt interesanti. Bet es gribētu arī tēlot kopā ar sievu,» stāstīja aktieris.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu