Aktrise Megana Foksa nāk klajā ar nopietnu brīdinājumu (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Filmu industrijām mūsdienās ir ļoti liela vara pār cilvēkiem, tāpēc iekārojamā aktrise Megana Foksa ir izteikusi brīdinājumu visām sievietēm, kuras vēlas kļūt par aktrisēm vai tikko uzsākušas karjeru.

Megana Foksa jau savas karjeras sākuma posmā saprata, ka Holivudas filmu industrijā strādājošie cilvēki ir kritiski un ņem vērā katru sīkumu un darbību. Tāpēc viņa vēlas brīdināt un ieteikt jaunajām aktrisēm būt stiprām, jo citādāk filmu industrija «saraus gabalos», ziņo portāls «tv3.ie».

«Ja neesi par sevi pārliecināta un spried par sevi ņemot vērā citu cilvēku viedokļus un uzskatus, tad filmu industrija un Holivuda nav domāta tev,» avīzei «New York Daily News» paziņojusi Foksa.

«Tevi saraus gabalos un Holivudā tu nespēsi izdzīvot,» viņa piebilst.

28 gadus vecā aktrise piebilst, ka nekad nav internetā lasījusi par sevi komentārus vai publikācijas. Foksa uzskata, ka tas ir degradējoši un bojā cilvēka psihi.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu