Aktieris Maikls Duglass atklājis interesantu faktu par savu karjeru (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visiem atmiņā daudzas lieliskas Maikla Duglasa lomas. Divkārtējais balvas «Oskars» ieguvējs  atstāj jauku iespaidu arī tad, ja tēlo varoni ar nelāgu raksturu.

Viņš apbūra skatītājus visā pasaulē ar egocentriķa tēlu filmā «Volstrīta» un tās turpinājumā «Volstrīta: Nauda nekad neguļ». Šoreiz Maiklam Duglasam jātēlo parupjš vīrietis seniora vecumā filmā «Te nu viņa ir» («And so it goes“). Izrādās, aktierim ļoti patīk tādi varoņi.

Jaunajā komēdijā Duglass tēlo pavecu nekustamā īpašuma aģentu Orenu. Saudzīgi izsakoties, Orens ir kā dadzis acī, neviens viņu necieš. Jautāts, kas aktieri pamudina uzņemties tādas lomas.

«Gluži vienkārši man patīk šādi mērgļi. Savas karjeras laikā lielākoties tos arī esmu tēlojis. Ja piepeši uzradās tāda loma, es vienmēr biju gatavs. Tāds tips kā Orens aktierim ir īsta dāvana. Cilvēkiem ļoti patīk vērot tamlīdzīgus neliešus, jo īpaši tad, ja viņiem nākas pārvarēt savu dabu un mainīties. Ja filmas beigās skatītājiem varonis ir iepaticies, es esmu labi pastrādājis. Saņēmis tādu lomu, es vienmēr ar prieku pieņemu izaicinājumu,» teicis 69 gadus vecais aktieris.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu