Aktieris Daniels Redklifs labprāt mainītu savu nodarbošanos (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

25 gadus vecais aktieris Daniels Redklifs ir kļuvis populārs pateicoties «Harija Potera» filmām. Aktieris ir atzinis, ka labprāt pamēģinātu savas prasmes kameru otrā pusē, nevis prožektoru gaismā, kā ierasts.

Amerikāņu žurnālam «Variety» Daniels Redklifs ir atklājis, ka vēlētos kļūt par režisoru.

«Kad es skatos uz citiem režisoriem, galvā sekoju līdzi visam notiekošajam, domāju, kā viņu vietā darītu es,» paskaidro aktieris.

«Es uzskatu, ka labi saprotos ar cilvēkiem,» atklāj Redklifs, «strādājot par režisoru, ir jāzina, kā un kādos veidos strādā aktieri, manuprāt, es to izbaudītu.»

«Harija Potera» zvaigzne paskaidroja, ka par šādu savas karjeras pavērsienu sapratis strādājot kopā ar tādiem ievērojamiem režisoriem, kā Alfonso Kuarons, Maiks Ņūvels un Deivids Jeitss.

«Dažkārt režisori uzskata, ka viņi ir vienīgā radošā persona filmēšanas laukumā - tā ir vienīgā, pat izcilu režisoru kļūda,» drosmīgi paziņoja aktieris.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu