Separātistu vidū ar katru dienu pastiprinās demoralizācija un panika (271)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc Ukrainas izlūkdienestu rīcībā esošās informācijas, kā arī pašu sagūstīto teroristu sniegtajām liecībām, separātistu vidū ar katru dienu pastiprinās demoralizācija un sākas panika, savā sociālā tīkla «Facebook» profilā raksta Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks Zorjans Škirjaks.

«Tiek fiksēti masveida dezertēšanas mēģinājumi daudzās teroristu bandās, kuras vada «Strēlnieks», «Čečens», «Bocmanis» un citi. Separātisti sāk saprast, ka ir nolemti. Ukrainā viņus agri vai vēlu iznīcinās pretterorisma operācijas spēki, bet uz Krieviju nav iespējams aizbēgt, jo tur viņus nošaus. Tā ir Putina pavēle un vēl jo vairāk - Kremlis ir pasūtījis teroristu līderu slepkavības. Operatīvā informācija liecina, ka tuvākajās dienās Donbasā ieradīsies Galvenās izlūkošanas pārvaldes (GRU) «likvidētāju brigāde», kura izpildīs pasūtījumu,» raksta Škrijaks.

Pēc viņa vārdiem, tieši šis fakts lika daudziem kaujiniekiem aizdomāties par notiekošo un glābties, kamēr nav par vēlu. Vieni cenšas atrast iespēju un noslēpties starp mierīgajiem iedzīvotājiem, kamēr citi labprātīgi padodas pretterorisma operācijas gūstā, kur viņi dod informāciju par svarīgākajiem teroristu atbalsta punktiem.

«No Doņeckas jau mēģināja bēgt terorists Aleksandrs Borodajs un viņa sabiedrotais Igors Girkins (Strelkovs). Pēdējais pašlaik kviec kā sagraizīts sivēns un pieprasa Putinam palīdzību, draudot atdot Antracītu un bēgt. Īsumā sakot, viņš saprot, ka ir nolemts, tieši tāpēc ļoti daudz dzer. To apstiprina ne tikai aculiecinieki, bet arī gūstekņi no Girkina bandas,» paziņojis Škirjaks.

Komentāri (271)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu