Foto: Robina Viljamsa fani pulcējas pie aktiera mājām un Holivudas slavas alejā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pie mūžībā aizgājušā Robina Viljamsa mājām Kalifornijā, kā arī Holivudas slavas alejā, veltot klusuma brīdi, aizlūdzot, atstājot ziedus un svecītes, pulcējas aktiera daiļrades cienītāji. Fotogrāfijās redzami ziedi, mazu bērnu zīmējumi, kā arī laba vēlējumi vienam no Holivudas spožākajam aktierim.

Piemiņas vieta Robinam Viljamsam izveidota arī Kolorādo štatā, pie mājas, kur pāris savus mūža gadus pavadīja aktieris. Tajā tika filmēts seriāls «Mork&Mindy», kuru pārraidīja no 1978. līdz 1982. gada. Arī tur fani dodas aizlūgt par izcilo aktieri.

Jau ziņojām, ka Oskara balvas laureāts pirmdien atrasts miris savās mājās Kalifornijas ziemeļu daļā.

63 gadus vecais aktieris, visticamāk, izdarījis pašnāvību, taču precīzus nāves iemeslus noteiks ekspertīzē, pavēstīja policijā.

Likumsargi informāciju par nelaimi saņēma pirmdien (ap plkst.22 pēc Latvijas laika). Zvanītājs informējis, ka atradis aktieri bezsamaņā, viņš jau neelpoja.

Policijā uzskata, ka aktieris nosmacis.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu