Repše: Visam, ko esmu darījis politikā, ir paliekošas sekas (172)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Partijas «Latvijas attīstībai» reitingi nav spoži - 0,9%, tas ir zemu un tiešā veidā nav iespējams strādāt pie to uzlabošanu, taču jāpilnveido komandu, programmu, LTV raidījumam «Rīta Panorāma» pauda partijas līderis Einars Repše. 

Repše norāda, ka viņa partijā ir ideālisti, idejas cilvēki. Taču, vai vēlētāji idejas atbalstīs, tas ir atkarīgs no cilvēkiem pašiem. Tāpat būs arī pirmsvēlēšanu kampaņa, taču tā nebūs liela un dārga.

«Pie visa, pie kā esmu ķēries, ir palikušas sekas - es ieviesu latu, un es ievedu arī jaunus cilvēkus politikā.

Šoreiz jāķeras pie medicīnas sistēmas reformas, kā arī jādomā par izglītību un ekonomiku,» teica Repše.

Viņš norāda, ka partijai ziedo uzņēmēji, kuri ir veiksmīgi un kuriem rūp Latvijas nākotne. Tie, kuri redz nākotni - vizionāri. Ja arī neizdosies tikt Saeimā, arī tad partija turpinās darbu pie savām idejām. «Latvijas attīstībai» cer, ka izdosies iegūt 10-15 vietas Saeimā.

Viņš stāsta, ka partijai ir liels intelektuālais potenciāls. Runājot par Sandi Ozoliņu, Repše norāda, ka hokejists gribēja nākt un uzreiz kaut ko sākt darīt, bet pēc tam pārdomāja, un nolēma pavērot politiskos procesus.

Repše norāda, ka viņš varētu uzņemties veselības ministra amatu, savukārt premjera amata kandidāts būs Juris Pūce.

Repše norāda, ka lielās parādsaistības netraucēs būt objektīvam un neatkarīgam politiķim. Parādsaistības nav saistības ar politiku, jo tās ir biznesa darbības kļūdu rezultāti. Repše saka, ka parādsaistības tiks nokārtotas septiņu astoņu gadu laikā.

Komentāri (172)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu