Robina Viljamsa meita spiesta izdzēsties no sociālajiem portāliem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Viena no aizgājušā aktiera Robina Viljamsa meitām, Zelda Viljamsa, nepatīkamu un ļaunu cilvēku dēļ, spiesta izdzēst personīgos profilus no «Twitter» un «Instagram» sociālajām vietnēm.

25 gadus vecā Zelda, kura arī ir aktrise, atzinusi, ka cilvēki sociālajos tīklos viņai ir sūtījuši fotogrāfijas ar it kā tēva, Robina Viljamsa mirušo ķermeni. Vēlāk izrādījās, ka tās bija fotogrāfijas ar kādu vīrieti, kurš miris pirms septiņiem gadiem un bija nedaudz līdzīgs slavenajam Holivudas aktierim.

Zelda atzinusi, ka, ieraugot šādas fotogrāfijas, viņa sākusi trīcēt, ziņo «telegraph.co.uk».

Viljamsa meita paskaidro, ka cilvēki viņu nepamatoti un ļauni aizskāruši. Zelda tika kritizēta par to, ka nav publicējusi pietiekami daudz bildes ar savu tēvu.

«Ticiet vai nē, bet īstie mirkļi, kurus pavadīju ar savu tēvu bija neaizstājami, šos brīžus kopā noteikti nepavadījām fotografējoties un taisot selfijus,» aizstāvoties paskaidro Zelda.

Šobrīd Zelda Viljamsa ir izdzēsusi savus «Twitter» un «Instagram» sociālo vietņu profilus.

«Oskarotais» aktieris Robins Viljamss, kurš ilglaicīgi cīnījās ar depresiju, pakārās jostā, kas bija nostiepta no istabas durvju ailes līdz skapja durvīm.

63 gadus vecā komiķa līķi 11.augustā uzgāja viņa asistente.

Viljamss bija viens no Amerikas iemīļotākajiem savas paaudzes komiķiem, un viņam slava atnāca ar televīzijas komēdiju «Mork&Mindy» («Morks un Mindija»).

1997.gadā viņš par otrā plāna lomu filmā «Good Will Hunting» («Labais Vils Hantings») ieguva «Oskara» balvu.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu