«The Sound Poets» koncerts Siguldas pilsdrupās (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

Sestdien, 16. augustā, Siguldas pilsdrupās grupa «The Sound Poets» rīko vērienīgu koncertu. 

Koncertā tiks izpildīts albuma «Tavs Stāsts» repertuārs, piedalīsies paplašināts stīgu sastāvs un neiztrūkstoša daļa – koris. Šajā koncertā tas būs Siguldas jauniešu koris «Atvars» Šis būs pēdējais tāda lieluma koncerts ar šādu grupas repertuāru, jo pēc koncerta grupa dosies studijā, lai strādātu pie jaunām dziesmām.

Koncerts tiks iemūžinats video materialā, kuru grupa ir ieplānojusi izdot DVD formātā vēl līdz šī gada beigām. Lai papildinātu koncertu ar klausītāju emocijām, grupa aicina ikvienu piedalīties, filmējot notiekošo ar saviem tālruņiem.

Koncertā kā viesi piedalīsies Igauņu grupa «Frankie Animal», kuri uz skatuves kāps neilgi pirms pašmāju intelektuālā poproka grupas «The Sound Poets».

Biļetes uz «The Sound Poets» koncertu Siguldas pilsdrupās ir piejamas www.ekase.lv. Biļešu cena līdz koncerta dienai - 20.00 eur, bet koncerta dienā 25 eur.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu