Min aktiera Robina Viljamsa iespējamo pašnāvības iemeslu (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Robina Viljamsa tuvs draugs aktieris Robs Šneiders apgalvo, ka drauga pašnāvībā vainojamas zāles, ar kurām aktieris ārstēja Parkinsona slimību. Tieksme uz pašnāvību esot šo zāļu blakusefekts, vēsta «Daily Mail».

«Tagad, kad varam par to runāt, Robins Viljamss lietoja zāles, lai mazinātu Parkinsona slimības simptomus. Viens no to blakusefektiem ir pašnāvība,» savā «Twitter» kontā raksta Šneiders.

Viljamsa preses pārstāve atteikusies komentēt baumas par to, ka medikamenti būtu varējuši pamudināt Viljamsu izdarīt izšķirošo soli.

Kāds anonīms informācijas avots sacījis: «Robins nesen beidza rehabilitācijas kursu. Viņš lietoja zāles pret depresiju un nemieru, tāpat viņš nesen sāka lietot zāles, lai cīnītos ar Parkinsona slimību. Šo zāļu blakusefekts ir arī nosliece uz pašnāvību. Daudzi Robina draugi uzskata, ka zāļu «kokteilis» veicinājis aktiera emocionālā un psihiskā stāvokļa pasliktināšanos.»

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu