Komandieris atklāj, kādus ievainojumus guvis bijušais teroristu līderis Girkins (73)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais Doņeckas kaujinieku līderis Igors Girkins (Strelkovs) zaudējis pirkstu un ievainots kājā, paziņojis Ukrainas brīvprātīgo bataljona «Azov» komandiera vietnieks Jaroslavs Gončars.

Viņš savā «Facebook» lapā publicējis nepārbaudītu informāciju, ka Girkins ticis ievainots «sadursmēs ar Zaharčenko» un atrodas ārstniecības iestādē Rostovā.

Aleksandrs Zaharčenko ir teroristu organizācijas «Doņeckas tautas republika» «premjerministrs», kurš amatu ieņēma pēc Aleksandra Borodaja demisijas.

«Trūkst pirksta, un kājā ir caurums,» raksta Gončars.

Pie šī ieraksta komentāros žurnālists Artjoms Ševčenko apstiprināja šo informāciju: «Apstiprinu - tieši tāda rakstura ievainojums ir Girkinam. Liels asiņu zudums... Mani informatori ziņoja jau pagājušajā piektdienā.»

Krievijas žurnālisti iepriekš uzskatīja, ka «Girkins ir vai nu pārvests uz citu darbu, vai beigts», norāda «Radio Brīvība».

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu