Kā latvietis Vilnis Cīrulis reaģē uz patiesību par Bejonses un Jay Z attiecībām (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ziņojām, ka Bejonses mamma Tīna Noulza ir izteikusi savu viedokli par Holivudas slavenā pāra attiecībām, sakot, ka abu laulība ir perfekta. Par šādām ziņām īpaši lielā sajūsmā bija kāds latvietis Vilnis Cīrulis, kurš «Apollo» portāla «Facebook» lapā zem [s:48838]visiem izklāstīja savu «neviltoto» prieku.

<strong>Lasi: Bejonses mamma atklāj patiesību par meitas šķiršanos no Jay-Z</strong>

«Beidzot! Bija neizturami vairs ilgāk gaidīt. Atklāti sakot, nevarēju vairs mierīgi gulēt - naktīs modos vairākas reizes - cerēju, ka Bejonsīte būs izlēmusi ko darīt. Nevarēju vairs normāli pastrādāt, neziņa tā mocīja, ka nevarēju pat ieēst savas iecienītās gaļas bumbiņas mērcītē. Kas nu notiks ar reperi Jayzīti!?

Nu tagad, beidzot palika labi - tāds apskaidrots gaišums ielija manā sirsniņā un dzidrums pārņēma manu apziņu - beidzot, beidzot, pēc ilgiem neziņas un mokošu gaidu mēnešiem tas ir pateikts skaidri un gaiši. Tas ir tā, kā atverot loterijas biļeti «Sprints», kas iegādāta par pēdējiem eiro centiem 21:49 - tu ceri, ka tavas cerības attaisnosies un tu sprintosi uz dzērienu veikalu, lai paspētu par vinnestu iegādāties atspirdzinošu dzērienu, rokas trīc atverot biļeti - un tāds atvieglojums pārņem, ka tu neizturi un spontāni atvieglojies. Ja Bejonsīte zinātu, uz ko es viņas dēļ esmu spējīgs!»

Tā, lūk, izteicās dziedātājas Bejonse pašmāju fans - Vilnis Cīrulis.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu