Bejonses un Jay Z šķiršanās - iespaidīgs reklāmas triks? (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau diezgan ilgu laika posmu medijos varēja lasīt dažādas ziņas par to, ka viens no Holivudas iekārojamākajiem pāriem grasās šķirties. Šīs baumas noliedza Bejonses mamma, paskaidrojot, ka dziedātāji nekad nav bijuši laimīgāki. Arī Bejonses tēvs atklāja, ka viņa meitai un Jay Z ir ļoti veselīgas attiecības, tomēr baumas nerodas pašas no sevis, kāds par tām ir atbildīgs.

Pirms neilga laika kādā ārzemju radio šovā «The Roula and Ryan Show» Metjū paziņoja, ka baumas par Bejonses un Jay Z attiecību nestabilitāti tika palaistas tikai tāpēc, ka viņiem tuvojās koncerttūre, vēsta «chinatopix.com».

Izrādās, ka tas viss bija viens liels reklāmas triks. Bejonse un Jay Z koncertēja, par viņiem rakstīja visi mediji, cilvēkiem parādījās vēl lielāka interese un biļetes uz koncertiem pirka labāk kā jebkad.

Jau iepriekš ziņojām, ka Holivudas iekārojamākajam pārim - Bejonsei un Jay Z - ir iestājusies attiecību krīze, tomēr izrādās, ka tas, ka pāris koncertturnejas laikā mitinājās atsevišķās viesnīcās bija tikai reklāmas triks. Tika ziņots arī, ka dziedātāja Bejonse vienatnē ir apskatījusi jau vairākus apartamentus Čelsijā un meklē sev vienai jaunu mājvietu.

Ko tu domā par šādiem trikiem? Cilvēku muļķošana jeb veiksmīgs biznesa plāns?

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu