Robina Viljamsa meita ir gatava atgriezties (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mūžībā aizgājušā aktiera Robina Viljamsa meita Zelda Viljamsa beidzot atgriezusies sociālajā portālā «Twitter». Nepatīkamu un ļaunu cilvēku dēļ, viņa bija spiesta izdzēst personīgos profilus no «Twitter» un «Instagram» sociālajām vietnēm.

Jau ziņojām, ka 25 gadus vecā Zelda, kura arī ir aktrise, atzina, ka cilvēki sociālajos tīklos viņai ir sūtījuši fotogrāfijas ar it kā tēva, Robina Viljamsa mirušo ķermeni. Vēlāk izrādījās, ka tās bija fotogrāfijas ar kādu vīrieti, kurš miris pirms septiņiem gadiem un bija nedaudz līdzīgs slavenajam Holivudas aktierim.

Zelda paskaidroja, ka, ieraugot šādas fotogrāfijas, viņa sākusi trīcēt, ziņo «telegraph.co.uk».

Šādu rīcību rezultātā Zelda nolēma savus sociālos portālus dzēst, tomēr šķiet, ka nu viņa ir gatava atgriezties, jo ir izveidojusi jaunu «Twitter» profilu.

Arī sociālajā blogošanas vietnē «Tumblr» Zelda publicējusi aizkustinošu Hārvija Fīršteina (Harvey Fierstein) citātu: «Nekad nepaliec klusumā, neatļauj sev kļūt par upuri. Nepieņem neviena cita dzīves definīciju par sevi - definē pati sevi». (Never be bullied into silence. Never allow yourself to be made a victim. Accept no one's definition of your life; define yourself).

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu