«Dzelzs vilka jauno Jāņu orķestris» vasaras koncertsēriju noslēgs Liepājā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz, 13. Septembrī, ar enerģijas pilnu koncertu Liepājā, klubā «Fontaine Palace» uzstāsies grupa «Dzelzs vilka jauno Jāņu orķestris», noslēdzot apvienības šīs vasaras bagātīgo koncertsēriju. 

«Ir sajūta, ka Dzelzs vilka jauno Jāņu orķestris no blakusprojekta, kas aktivizēja Dzelzs vilka aizraušanos ar latviešu dainu tekstiem un paplašināja mūziķu rindas, šīs vasaras lieliskajos koncertos pārtapis par spēcīgu, neatkarīgu vienību. Pēc tik stipras fanu atzinības potes šovasar orķestrim ir apņēmības pilna rauties tālāk uz priekšu, jo katrs koncerts stiprināja mūsu pārliecību, ka tas, ko darām, spēj aizraut un iekustināt gan mūs, gan klausītājus. Aizejošās vasaras koncertu sēriju ar visas vasaras esenci orķestris noslēgs Liepājā, kas mums vienmēr bijusi ļoti tuva,» saka grupas līderis Juris Kaukulis.

Grupa pateicas visiem, kas to uzņēma plaši apmeklētos koncertos visā Latvijā – gan lielkoncertā 30. aprīlī, Sapņu fabrikā, gan neaizmirstamajos festivālos «Positivus» un «Laba Daba», gan koncertos Rīgā, Jēkabpilī, Valmierā, Daugavpilī, Bauskā, Ogrē, Mālpilī, Liepupē, Šlokenbekas muižā, Rojā un citviet.

Koncertā Liepājā, 13. septembrī, klubā «Fontaine Palace» izskanēs «Dzelzs vilka jauno Jāņu orķestra» šovasar sniegto koncertu muzikālā esence – gan apvienības jaunākā, ievērojamu popularitāti guvušā albuma «Kālabad» dziesmas, gan «Dzelzs vilka» kompozīcijas ar dainu tekstiem no albumiem «Uijā uijā nikni vilki» un «Kur vakara zvaigzne lec».

«Dzelzs vilka Jauno Jāņu orķestris» ir neatkarīgs projekts, kas izaudzis no latviešu rokgrupas «Dzelzs vilks» vairāku gadu veiksmīgiem eksperimentiem, radot dziesmas ar latviešu dainu tekstiem. Grupas pašlaik muzicē: Juris Kaukulis (ģitāras, mandolīna, bandžo, bazuki, ukulele, balss), Ieva Strode (vijole, balss), Kaspars Tobis (taustiņi, elektronika, sitaminstrumenti, balss), Kārlis Alviķis (basģitāra, bazuki, kontrabass, balss), Artis Orubs (sitaminstrumenti), Valērijs Cīrulis (ģitāras, mandolīna, balss) un Andris Alviķis (ģīga, balss).

Īpašu pateicību par atbalstu «Dzelzs vilka jauno Jāņu orķestris» izsaka Siguldas novada domei.

Koncerts: 13. septembrī, plkst. 23.00, Liepājā, klubā «Fontaine Palace», ieeja no 22.00

Biļetes iepriekšpārdošanā no 4. septembra «Biļešu Serviss» tirdzniecības vietās un internetā: http://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/muzika/klubu_pasakumi/dzelzs-vilka-jauno-janu-orkestris-151072/, kā arī notikuma vietā.

Video:

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu