Merilinai Monro bijusi aktīva seksuālā dzīve arī ar sievietēm (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: aclbraga, CC BY-NC 2.0

Slavenā aktrise, modele un dziedātāja Merilina Monro 20.gadsimta otrajā pusē tika saukta par vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē. Tomēr izrādās, ka viņu iekāroja ne vien vīrieši, bet arī vairākas sievietes.

Izrādās, ka aktrisei Merilinai Monro bija slepens romāns ar sievieti, viņas drāmas nodarbību pasniedzēju Natašu Laitesu. Abas dāmas kopā strādāja no 1948. līdz 1955. gadam un divus no tiem viņām bijušas romantiskas attiecības, ziņo portāls «Daily Mail».

Monro, kura bijusi apprecējusies trīs reizes, jau agrāk ir atzinusies par mīlas romāniem ar tādām sieviešu zvaigznēm, kā Džoanna Kroforda, Marlēna Dītriha un Bārbara Stenvika. Aktrisei ir bijuši romāni arī ar Marlonu Brando, Frenku Sinatru, kā arī Džonu un Bobiju Kenedijiem.

Tiek ziņots, ka Merilina sev tuvam draugam, aktierim Tedam Džordanam reiz atzinusi, ka viņai un Laitesai bijušas seksuālas attiecības.

«Kāpēc gan ne?» teikusi Merilina. «Par seksa partneri jāizvēlas tie cilvēki, kuri patīk. Ja tas ir dabiski, tad kas tur slikts?»

1962.gada intervijā slavenās aktrises drāmas pulciņa pasniedzēja Nataša Laitesa stāstīja, ka ar Merilinu iepazinusies, kad viņai bija tikai 20 gadi.

Aktrise Merilina Monro bija dzimusi 1926.gada 1.jūnijā, taču nomira, pārdozējot miegazāles, 1962.gada 5.augustā, 36 gadu vecumā.

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu