Reperis Jay-Z izpļāpājies par Bejonses otro grūtniecību (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ir noskaidrots, ka dziedātājas Bejonses un viņas vīra, repera Jay-Z attiecību misēkļi bija vien reklāmas triks koncerttūrei. Tas nozīmē, ka abu attiecībām joprojām viss ir kārtībā.

Abi dziedātāji savu koncertturneju noslēdza 12.septembrī, uzstājoties Parīzē, Francijā. Pēdējā no koncertiem reperis Jay-Z, publiski paziņojis, ka Bejonse, iespējams, gaida vēl vienu bērniņu.

Jay-Z vienā no saviem hītiem «Beach is Better» iekļāva vārdus: «jo viņa ir stāvoklī ar vēlvienu bērnu», fani šīs rindas jau ir uztvēruši kā paziņojumu par vēl vienu bērniņu slavenā Holivudas pāra dzīvē, ziņo «usmagazine.com».

Bejonse (33) un Jay-Z (44) apprecējās 2008.gada aprīlī, savu pirmo un pagaidām vienīgo bērniņu viņi sagaidīja 2012.gada janvārī. Toreiz Bejonse visai pasaulei par grūtniecību paziņoja MTV Video mūzikas balvas ceremonijas laikā, uzreiz pēc hīta «Love On Top» nodziedāšanas.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu