Skandāls mūzikas industrijā: Robins Tiks atzīstās melošanā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kanādiešu R&B dziedātājs Robins Tiks atzinis, ka pagājušogad esot bijis atkarīgs no alkohola un pretsāpju medikamentu lietošanas, kā arī pārspīlējis savu lomu hita «Blurred Lines» radīšanā, liecina tiesas dokumenti.

37 gadus vecais mūziķis sacīja, ka patiesībā esot maz piedalījies «Blurred Lines» sacerēšanas procesā.

«Man gada garumā bija pamatīgas problēmas ar alkoholu un narkotikām. Es nesniedzu nevienu interviju skaidrā prātā, tāpēc es patiesi neatceros daudzas lietas, ko teicu,» Tiks sacīja tiesas procesā par plaģiātismu, kurā viņš un producents Farels Viljamss apsūdzēts amerikāņu mūziķa Mārvina Geja 1977.gada dziesmas «Got to Give it Up» kopēšanā.

Viljamss pirms tam tiesā apgalvoja, ka viņš esot sacerējis dziesmas melodiju un vārdus, taču Tiks «izpušķojis» savu lomu pagājušā gada populārā hita radīšanā. Gan Tiks, gan Viljamss noliedz vainu Geja autortiesību pārkāpšanā.

«Lielāko hitu manā karjerā bija sacerējis un producējis cits cilvēks. Man skauda, un es gribēju atzinību,» atzina Tiks. Kad dziesma kļuva populāra, viņš esot sācis sevi pārliecināt, ka «biju lielāka daļa no tās nekā patiesībā».

«Blurred Lines» ir viens no aizvadītā gada populārākajiem hitiem. ASV pārdoti vairāk nekā seši miljoni singla eksemplāru.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu