Cik maksā tavs liekais svars? (16)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Turpinām Jūs iepazīstināt ar Marvela Greja diētas ieteikumiem. Nākošais padoms iesaka saskaitīt, cik daudz naudas ikdienā un gada laikā iztērējat, lai kļūtu par pāris kilogramiem smagāki.

Mūsdienās praktiski visi cilvēki pārtiku iegādājās, nevis audzē paši. Tas nozīmē, ka visa liekā pārtika, ko mēs apēdam un kura vēlāk tauku veidā nosēžas dažādās mūsu ķermeņu daļās, ir nopirkta. Lai vai kā, bet tā neparādās mūsu ledusskapjos ne no kurienes. Visu, ko mēs apēdam, esam nopirkuši.

Dažiem cilvēkiem palīdz notievēt tas, ja viņi aprēķina, cik daudz naudas ir iztērējuši, paši par savu lieko svaru.

Dažos birojos ir redzētas dāmas, kuras nesāk darba dienu bez «nopietnas» šokolādes tāfelītes uz galda. Protams, ka dienas beigās no šīs tāfelītes pāri ir palicis vien iesaiņojums. Šoreiz neskaitīsim kalorijas un liekos kilogramus, bet naudu. «Nopietna» šokolādes tāfelīte maksā 2-3 eiro. Sareiziniet šo skaitli ar 250 darba dienām. Skaitlis sanāk diezgan iespaidīgs.

Pacentieties piefiksēt, cik naudas tērējat par produktiem un ēdieniem, kurus nosaucam par našķiem un no kuriem labāk būtu atteikušies. Var izrādīties, ka gada laikā spējat nevajadzīgi «apēst» ne tikai jaunu kurpju pāri, bet pat ceļojumu uz siltām zemēm.

Marvela Greja Diētas mājaslapā.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu