Sudraba: Turpmāk, ja ejat pie ārsta, noskaidrojiet, kādās attiecībās viņš ir ar Putinu (1208)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Partijas «No sirds Latvijai» līdere Inguna Sudraba asi reaģējusi uz vakar Latvijas Televīzijas raidījumā «De facto» inskanējušo informāciju, ka viņa apmeklē garīgās attīstības un dziedniecības centru «DVS Urantija», kas paralēli dziedniecībai un meditācijai slavina arī Krieviju un Vladimiru Putinu kā «gaismas dvēseli».

«Lai kur jūs turpmāk ietu – uz frizētavu, pie ārsta vai uz sporta nodarbībām – vispirms rūpīgi noskaidrojiet, kādās attiecībās ārsts, frizieris un treneris ir ar Putinu,» paziņojumā medijiem ironiski norāda Sudraba.

«Vai jūsu daktera māsa nav braukusi uz Krieviju, tur satikusi savu radinieku, kas slavinoši izteicies par Putinu? Uzmanieties, tas var kļūt par ieganstu, lai jūs pasludinātu par Krievijas Federālā drošības dienesta (FDD) aģentu un sazvērestības ar mērķi pievienot Zilupi Piedņestrai iedvesmotāju,» teikts paziņojumā.

Sudraba asi kritizējusi 12. Saeimas priekšvēlēšanu kampaņu, norādot, ka «visi vecie spēki krampjaini pretojas pārmaiņām».

«No primitīvas, pareizrakstības kļūdām pilnas avīželes, kas rakstīta ar zemisku naidu, līdz «objektīvistiskiem» sižetiem televīzijā, kuros maz faktu, toties izmantots falsificēts video un daudz pieņēmumu – tāda diemžēl ir 12. Saeimas priekšvēlēšanu kampaņa, par kuru jāsecina, ka visi vecie spēki krampjaini pretojas pārmaiņām,» saka Sudraba.

Komentāri (1208)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu