Asa sižeta filma «Stabilizators» pārliecinoši numur viens (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par nedēļas nogales populārāko filmu ASV kinoteātros kļuvusi asa sižeta lente «Stabilizators» («The Equalizer») ar godalgoto aktieri Denzelu Vašingtonu titullomā. 

«Stabilizators», kas ir D.Vašingtona un filmas «Treniņa diena» režisora Antuāna Fukuā otrais kopdarbs, pirmajās trīs izrādīšanas dienās, proti, no 26.līdz 28.septembrim, iekasējusi 35 miljonus ASV dolāru. Filma tiek demonstrēta 3234 kinoteātros. Studijas «Sony Pictures» un kompānijas «Village Roadshow» producētais darbs ierindojas trešajā vietā starp lentēm, kurās titullomu izpilda aktieris Denzels Vašingtons (pirmajā vietā ir «Amerikāņu gangsteris» ar 43.6 miljoniem dolāru, bet otrajā - trilleris «Slepenā mītne» ar 40 miljoniem). Jāpiebilst, ka ar 35 miljonu startu «Stabilizators» ierindojas ceturtajā vietā starp filmām, kas jebkad startējušas septembra mēnesī. Sagaidāms, ka pēc šīs iespaidīgās debijas, «Stabilizators» kļūs par jaunu franšīzi, un pirmais turpinājums uz ekrāniem varētu iznākt pēc pusotra līdz diviem gadiem.

Uz otro vietu ienesīgāko filmu sarakstā noslīdējusi pagājušās nedēļas populārākā lente, fantastikas piedzīvojumu trilleris «Labirinta skrējējs» («The Maze Runner»). Otrajā nedēļas nogalē šis studijas «20th Century Fox» darbs iekasējis 17,5 miljonus ASV dolāru, bet filmas kopējā kase sasniedz 58 miljonus. Trešo pozīciju populārāko filmu topā ar 17,2 miljoniem ASV dolāru ieņem animācijas lente «Kastīši» («The Boxtrolls»), kas ir filmu «Paranormans» un «Koralaina» veidotāju jaunākais veikums. Ceturtajā vietā ierindojas drāma «This is Where I Leave You», bet populārāko filmu piecinieku noslēdz ģimenes lente «Dolphin Tale 2».

Ienesīgāko filmu TOP 10 ASV no 26.līdz 28. septembrim (ASV dolāros):

1. «Stabilizators» («The Equalizer»), pirmā nedēļas nogale: 35 miljoni, kopējā kase: 93,2 miljoni

2. «Labirinta skrējējs» («The Maze Runner»), otrā nedēļas nogale: 17.5 miljoni, kopējā kase: 58 miljoni

3. «Kastīši» («The Box Trolls»), pirmā nedēļas nogale: 17,2 miljoni, kopējā kase: 17,2 miljoni

4. «This is Where I Leave You», otrā nedēļas nogale: 7 miljoni, kopējā kase: 22,6 miljoni

5. «Dolphin Tale 2», trešā nedēļas nogale: 4,8 miljoni, kopējā kase: 33,6 miljoni

6. «No Good Deed», trešā nedēļas nogale: 4,6 miljoni, kopējā kase 46,6 miljoni

7. «Pastaiga starp kapakmeņiem» («A Walk Among the Tombstones»), otrā nedēļas nogale: 4,2 miljoni, kopējā kase: 20,9 miljoni

8. «Galaktikas sargi» («Guardians of the Galaxy»), devītā nedēļas nogale: 3,8 miljoni, kopējā kase: 319,2 miljoni

9. «Let's be Cops», septītā nedēļas nogale: 1,9 miljoni, kopējā kase: 79,6 miljoni

10. «Bruņurupuči nindzas» («Teenage Mutant Ninja Turtles»), astotā nedēļas nogale: 1,4 miljoni, kopējā kase: 187,2 miljoni

Video:

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu