Anna Hataveja: «Slava mani samaitāja uz ilgu laiku» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Aktrise Anna Hataveja ir sniegusi pavisam atklātu interviju britu žurnālam «Elle». Viņa atklāja, ka ilgu laiku bijis ļoti grūti tikt galā ar spriedzi, ko radīja nemitīga atrašanās uzmanības centrā. Anna nespēja izprast savu identitāti.

«Slava mani samaitāja uz ilgu laiku,» atklāja Hataveja. «Es nezināju ko darīt, es nezināju, kā ar to tikt galā, tas visu laiku mani darīja nervozu. Cilvēki man nemitīgi atgādināja: «Tev ir jābūt tev pašai», taču es pati nevarēju saprast, kas es esmu!»

Protams, nepalīdzēja arī smagā kritika, ko Anna saņēma. Pēc tam, kad uz lielajiem kino ekrāniem parādījās filma «Les Miserables», Hataveja tika kritizēta par pilnīgi visu - runas veidu un pat apģērba izvēli.

Pateicoties šīm negācijām aktrise nolēma kādu laiku atpūsties no šovbiznesa un, acīmredzot, tas palīdzēja. Anna ir atgriezusies ar jaunu filmu «Interstellar» un jūtas labāk kā jebkad, vēsta «usmagazine.com».

«Es sapratu, ka man nav negribas zināt citu viedokļus,» viņa atklāja. «Es sēžu un šobrīd itin nemaz neuztraucos, ko jūs par mani domājat.»

«Visu cieņu,» viņa sacīja intervētājām. «Man šķiet, ka jūs esat jauka dāma, taču man nav nekādas vajadzības jums vai kādam citam izpatikt!»

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu