Leonardo di Kaprio atkal brīvs un pieejams? (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pēdējā laikā sāk parādīties baumas, ka aktieris Leonardo di Kaprio un viņa draudzene Tonija Garna ir izšķīrušies. Tas viss tikai tāpēc, ka pāris jau trīs nedēļas nav manīti kopā.

Leonardo di Kaprio un vācu modele Tonija satiekas jau apmēram pusotru gadu. «Victoria's Secret» modelei Tonijai Garnai šīs ir ilgākās attiecības, kādas bijušas, vēsta «fashionnstyle.com». Taču cilvēki sāk runāt un arī medijos sāk izskanēt baumas, ka pāris ir izšķiries.

Žurnāls «OK!» pirms neilga laika ziņoja, ka Leonardo ir pametis modeli, lai varētu baudīt brīva vīrieša dzīvi. Pāris jau trīs nedēļas nav manīts kopā izejam sabiedrībā.

Tonija vienatnē vai draudzeņu sabiedrībā apmeklē vairākas modes skates, kā arī modes nedēļām veltītās ballītes. Nav zināms, vai tas ir tāpēc, ka abi ir izšķīrušies vai arī Leonardo vienkārši nevēlas doties uz pasākumiem, kur masveidā sastopami fotogrāfi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu